Våren är här!!!





Ja i helgen har vi fått njuta av våren efterlängtade vår! Den har varit så segstartad så
nu när den äntligen är här vill man inte gå in när man väl gått ut!


Helgen har varit som en liten godispåse hela helgen. Avslutade veckan med lite rosévin i solen med Veronica och Caroline. Så härligt! Sen begav vi oss direkt på kalas! Lille Elias hade fyllt 1 år! Och hans pappa hade oxå blivit ett år äldre. Tänk vad tiden går fort, känns inte länge sedan Elias titta ut.

Sen blev det lite jobb på lördagen. Lite senare på kvällen kom lilla stora Thea för övernattning hos oss=) Vi hade en supermysig kväll med allt vad det innebär. Pizza, godis =)

Igår var vi ute heela dagen. Först lekplatsen, sen lite tvättning av våra cyklar, liite fix i trädgården, fika i solen osv. På kvällen åt vi kinamat med Holgerssonsklanen=)


Thea och Maccis tyckte det var skönt ute i solen!


Cloetta på vift!

Idag är det halvdag för min del. Så jag har mjukstartat dagen och veckan med en lång kaffefrukost=)

Ha en bra start på din vecka!









Kommentarer
Postat av: familjen Hedin

Thea tackar för en fantastiskt underbar lörd och sönd. Hade hon fått bestämma hade hon gärna kommit nästa helg oxå. det var väldigt uppskattat. Massor av kramar till underbara moster och morbror.

2010-04-13 @ 21:52:51
Postat av: Anna

Vilken toppen helg ni verkar ha haft! Jättemycket roliga saker ju! Underbart med våren som är på väg..det känns verkligen i hela kroppen! Vi åt mat ute idag för första gången på vår ballkong det var så skönt!Massa kramar

2010-04-14 @ 17:45:10
Postat av: siv

Vilka fina bilder,har varit ute på Tullgarn ,hela backarna vid dammarna var alldeles vita av vitsippor.Underbart.Ha så trevligt med Patricia.Hälsa så gott från lilla Trosa.Kramar

2010-04-23 @ 22:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0