Det där med att vara här och nu

 
Jag kan vara bra på det där med att vara bara här och nu. Men jag kan även vara så himla dålig på det. Jag är inte känd för min höga stresstålighet och ibland när det blir för mycket så slår det på något sätt bakut i mitt huvud. Jag lägger saker överallt och hittar inget. Det har på senaste tiden hänt mig två gånger att jag tappar bort dem där viktiga nycklarna. Och när jag bara tar det lite lugnare så hittar jag dem i precis den där fickan där dem alltid brukar ligga.
 
Jag är hemmakär. Och när jag inte har fått vara hemma och samlat mig i min lugnan ro så växer stressen och jag kan inte sortera. Jag är på ett ställe men har tankarna på ett annat. 
Jag kan samtala med någon men ändå inte riktigt vara med på samtalet.
 
Jag vet vad jag behöver i dessa stunder.
Och det är lite lugn och ro här hemma. 
 
Få gå och pyssla, beta av saker i hemmet och faktiskt bara vara. Det bästa sättet för mig att varva ner är att få undanstädat hemma, kläderna tvättade, sängen nybäddad och en lång dusch på det.
 
Idag är det en yttligare en fixardag här hemma.
Precis vad jag behöver.
 
 
Igår fick jag och Ludvig en Thea-dos! OCh det var oxå precis vad vi behövde. Ni kommer ihåg den där känlsan när man lekte med en kompis när man vara liten och man hade så skoj och helt plötsligt kom mamma och hämte en och det var alldeles för tidigt för man ville leka mer. 
Så var det igår med Thealoppan.
Vi hade en sån mysig eftermiddag, vi tre. Så när faster Anna kom så kändes just så där "nej inte än".
Mysigt!
 
 
 
 
 
Nu önskar jag er en fin fredag!
Skepp och hoj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0