Goa skitungar

 
 
Bästisar!
 
Mums, blåbär!
 
 
 
Goaste bebisarna!
 
 
 
Så härligt väder det är ute!
Vi har varit ute halva dagen och bara njutit! Det är så mysigt nu när man inte behöver klä på barnen en massa utan dem sover gott i vagnen med bara en liten mössa på huvudet. (Klart vanliga kläder under filten är där ju!)
Sedan när dem är vakna kan dem ligga på filten ute och få möjligheten att upptäcka en massa nytt! Tänk alla olika ljud som finns utomhus. Fåglar som kvittar, hundar som skäller och bilar som brummar förbi ute på gatan. 
 
 
 

Idag har Ludvig fått sin andra vaccination. Stora killen är ju fem månader nu. Förra gången blev han lite febrig och gnällig. Hoppas han slipper det denna gång. Huvudsaken är att han är pigg till på lördag. Jo för då är det fest! Namngivningsfest för ingen mindre än Ludde! Längtar jättemycket efter att få träffa alla fina människor vi har runt om oss. Och även dem vi har långt ifrån oss. Tyvärr skär det i mitt hjärta att vissa av dem allra närmaste inte kan komma pga hälsotillståndet. Men det dröjer inte många veckor innan det är dags för oss att åka upp och då ska vi ta hand om gammelfarfar och Ludvig kan pussa på hans dumma ben så han läker fortare!
 
Så håll tummar och tår för oss att vädret blir bra! För vi hade nämligen tanken om att vara utomhus och kalasa. En plan B finns inte riktigt så det måste bara bli uppehåll.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0