7 juli

Tänk att vi redan har klarat av en vecka in i juli. Sommaren går i en rasande fart och veckorna flyter in i varandra känns det som. Inte mig emot. Jag räknar inte hur många veckor det är kvar till min obefintliga semester. Jag räknar inte hur många dagar det är kvar tills det är ledighet. Det skulle bara göra mig stressad och trött. Denna sommaren tar jag en dag i taget. Njuter av det som kan njutas av. Försöker klyschigt fånga stunderna som jag får tillfälle till. 
 
 
 
Pga av att livet inte alls blev som vi tänkt oss så har vi skippat allt vad planering heter i sommar. Jag kommer inte ha någon semster alls. Så då är det ju helgerna och kvällarna vi måste ta vara på. Vi har bestämt oss för att ju mindre vi har planerat desto mer kommer vi kunna ha möjlighet till att göra på dem korta stunderna vi har ledigt tillsammans. 
 
Bild från en kväll förra sommaren när jag och Martin begav oss till en liten sjö nära mamma och metade. Vindstilla och systa satt vi och njöt av sommarkvällen. Det var en av dem bästa stunderna från förra sommaren. Det krävs inte så mycket för att skapa ljuvliga stunder och minnen här i livet. 
 
Sommar lediga männsikor badade ifrån klipporna. Och långt ifrån oss så hörde vi hur dem plaskade och skrattade. Förutom det lilla ljud dem gav ifrån sig så var där alldeles knäpp tyst. Lite sus i träden väckte tankarna till liv då och då. Tror till och med fisken vilade i lugnan ro. För hungrig på mask var den då rakt inte.
 
På vägen hem till mamma igen så vandrade vi genom skogen och fann dena lilla bäck som sakta sakta slingrade sig fram igenom skogen. Vi stod en lång stund och bara tittade. Så himla vackert!
 
 

Så. Idag ska jag ta vara på min lediga lördag. Och det ska jag göra med en av dem finaste vännerna man kan ha. Fika och shopping står på schemat. Men känner jag oss riktigt så blir det nog mest fika. Gottegrisar som vi är! (Egentligen var det stranden som var planerat först. Men vädergudarna måste ha missat våran soldans, för här regnar det mest.)
 
Ta hand om er!!
 
 
(Just det. Anlednigen till att inläggen är lite glesare är att min kamera strular och jag har inte kunnat blogga från mobilen heller..ska kolla upp det. )
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mette

Älskade vän! :)

2012-07-07 @ 14:08:05
Postat av: siv

Vilka underbara bilder. Det är sant man skall fånga dagen.Idag är här jättevarmt(lika varmt inne.
Längtar efter Dig.Kramar farmor.

2012-07-07 @ 19:16:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0