Vila

Nu har vi äntligen fått välja gravplats åt Molly. Vi hittade en mysig plats vid en liten buske. Där blir det fint för henne att ligga.

Vi har från första början tyckt att det är viktigt med en plats till henne. Hon ska liksom få så mycket fysisk plats i våra liv som är möjligt. Det känns skönt att ha en plats att gå till. Hennes helt egna plats på jorden. Med hennes namn inristat i stenen.

Men även om hon nu får sin fysiska plats. Så bor hon sedan första stund i mitt hjärta! Lilla skruttfian<3

Kyrkogården är där kyrkan som Mollys kusiner blivit döpta i. Det är en liten mysig kyrka som ligger sidan om vackra fria fält.


Kommentarer
Postat av: mona-lisa

Vilken fin o harmonisk plats ni har skapat för knyttet.....och en fin gammal kyrka som du säger är det så enormt viktigt att ha en plats att gå till som man kan endast få vara o sitta o småprata o dela sina inre tankar. kram o tack för du delar med dig av ditt liv

2012-05-07 @ 17:13:06
Postat av: Piccolacasa

Tänkte faktiskt på det härromdagen och undrade hur ni skulle göra. Tror att det blir en jättefin plats till er flicka! Kändes harmonisk! kram

2012-05-07 @ 21:14:12
URL: http://www.piccolacasa.wordpress.com
Postat av: Anna

Det ser jättefint och vackert ut..En mycket fin plats för en alldeles underbar liten Molly <3 Tusen kramar

2012-05-07 @ 21:52:19
Postat av: Malin

Vilken fin kyrka, vad öppet och fint. Påminner lite om kyrkan i västerljung. Det kommer vara en vacker plats för er fina lilla flicka. Stora kramar vännen!

2012-05-08 @ 06:30:43
URL: http://frnochmed.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0