Bakdag

Idag har vi minsann varit flitiga bagare, jag och Mette. Puzzel hjälpte också till på hans lilla vis. Med fina snusnäsduken och allt dagen till ära. Alexander var duktig trädgårdsmästare medan brödet och bullarna bakades inomhus. Efter en hel förmiddags bakande så kom även Martin och höll oss sällskap på en fredagsfika efter han slutat jobba. En rätt så bra dag med andra ord!



Kommentarer
Postat av: Iza

Är detta hemma hos Mette? Du får hälsa henne att jag älskar hennes vardagsrum, Mattan vill jag ha och brickbordet! Underbar blandning till det vita:) Hälsa så mycket! Ni får ha en myspys fredag. Massa kramar

2012-03-16 @ 19:20:24
URL: http://fliizans.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej Vännen<3 ja vi va hemma hos Mette idag och bakade! Visst har dem fint:) var tvungen att ta en bild! Mattan är underbar:) hoppas du har en skön fredagskväll! Ringer imorgon:) kramen

2012-03-16 @ 20:57:09
Postat av: Piccolacasa

Väldigt vacker matta! Vill också ha en sådan men vet inte var.

Och du, varmt grattis till nya jobbet! Så himla härligt att läsa, bra gjort av dig. Jag är ju ofta i Lund så jag hoppas att vi springer på varandra! Du kanske ska ta tåget? Jag åker ju tåg från Billeberga. Kanske vi kan fika! Och när jag behöver behandling så finns du på nära håll. Fantastiskt! Grattis! Lycka till! kram!

2012-03-16 @ 21:01:48
URL: http://www.piccolacasa.wordpress.com
Postat av: Ida

Tack Christin! Jag följde ditt råd. Gick in och berättade att jag gärna ville jobba hos dem:) och det gick vägen! jag kommer åka tåg varannan vecka så då hoppas jag vi stöter på varandra och en fika tycker jag absolut vi ska slå till på:) stor kram!

2012-03-16 @ 21:24:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0