Tackar Molly, Levi och Erik





Lite fler bilder från det nya möblemanget som vi är supernöjda med. Stolarna har vi köpt via Klubbkompis. Och bordet har Martin och Daniel egenhändigt snickrat ihop=)




Igår hade vi fullt hus här hemma. Våra nyfunna vänner Josefin&Björn med deras pojkar var här och Patricia&Roger va även här med sin familj. Dessa ljuvliga människor har vi träffat genom Spädbarnsfondens träffar. Alltså så har även dem förlorat ett barn precis på samma sett som vi förlorade Molly.


Vi grillade och pratade. Åt och drack. Och hade en jättemysig kväll. Det är så speciellt att umgås med människor som man "egentligen" inte känner eller vet så mycket om. Förutom att man förstår varandra till 100 %. Vi visste liksom inte ens hur gamla dem andra var eller vad dem jobbade med innan igår. Men vi har för flera månader sedan gråtit öppet framför varandra. Tröstat varandra och berättat dem innersta känslorna för varandra. Det där andra, om ålder och sånt där har det liksom inte funnits plats för att prata om. Men igår betade vi av lite utav det=)


Så ett stort tack till våra älskade ängla barn för att ni förde oss samman, Molly, Levi och Erik <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0