Älskade djur

 
 
 
 
Här hemma har vi tre små underbaringar som vi inte skulle kunna klara oss utan. Ett hem utan våra två älskade katter och vår lilla lurv hade varit ett helt tyst och tråkigt hem. Dessa tre hårbollar ger liv i huset. Känslan att det alltid är någon här hemma som väntar på en är så himla mysig. 
 
 
Alla tre har ju sina persoligheter och sin alldeles egna plats i familjen. Cloetta kommer alltid vara den som bestämmer här i huset. Vår egna lilla donna som är så försiktig, men sällan rädd för något. Sedan har vi den stora bebisen Macciver som aldrig kommer bli vuxen. Älskar att vara ute, men att i samma stund vilja in för två matbitar och sedan ut igen. Världens gosigaste katt, som trots han är hane gärna inte hamnar i bråk med andra katter. Ne då lägger han sig på mage och ger upp. Då får frugan Cloetta komma och styra upp det hela.
Dessa två är ett riktigt radarpar. Har aldrig haft två katter som tycker så mycket om varandra som dessa gör. Dem hänger alltid ihop. 
Det är härligt att se.
 
 
 
 
 
Sedan har vi den snällaste och mest trogna varelsen här i huset. Puzzel. Han är nog världens snällaste hund. Otroligt försiktig och ibland till och med rädd för sin egen skugga. Men har dem senaste åren tuffat till sig. Även han har ju sina idee´r. Som att vara grymt kräsen med maten. Äter gärna på natten. Dricker helst vatten ur vattenpölar. Han ÄLSKAR strumpor i alla dess former!
Att han älskar Martins syskonbarn skojar man inte heller om. Ebbe är den stora favoriten och ibland undrar man om dem har ett eget språk till varandra. 
 
 
Dem här tre varelserna kan för andra bara vara tre helt vanliga husdjur. Men för mig och Martin är dem en del av familjen. En bit i puzzelspelet. Och alla tre har en egen speciell plats i våra hjärtan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0