Första snön

Igår kom första snön. Stora vita flingor seglade ner när jag mitt på dagen åkte till Landskrona för att hämta Sara från tåget. På eftermiddagen igår kunde vi ta oss en riktigt skön promenad i den friska snöluften. Härligt!
Har även tagit oss en liten runda idag med. Efter att ha kört in Sara till tåget i morse så intog vi soffan med filtar och kuddar. Sedan hade vi inte någon ork att ta oss därifrån. Tur vi har hund. Då måste vi upp och ut. Och den friska luften gör oss gott. Man vaknar liksom till liv. Tankarna blir mycket klarare på något sett.
Det var roligt när vi passerade en liten kulle, som barnen kallar pulkabacke. Det var knappt nån snö alls på kullen. Men barnen åkte med glädje ändå. När vi då passerar denna lilla pulkabacke så drar vi båda ett djupt andetag. Doften av gräs. Martin utbrister "Åh det luktar pulkabacke!". Haha. Det är vinterminnen för en skåning det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va härligt att snön även har kommit till er. Härliga bilder! Ja den friska luften gör en gott, det behöver man. Tur att ni har underbara pussel som kan dra med er ut:) massa kramar

2012-01-22 @ 19:53:52
URL: http://fliizans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0