Vänner och tacksamhet

Vi har våra fina vänner här nu i helgen. Anna och Amalia var här för bara några veckor sedan. Men nu kom hela familjen och det känns jättemysigt! Vi pratar, umgås och fikar en massa. Startade morgonen med en långpromenad i kylan. Hela -13 grader var det. Men strålande sol och klarblå himmel. Bara man klär på sig väl så är det endast kinderna och lilla näsan man fryser om.
Efter prommisen så var det varm choklad och farmors goa bullar som gällde.
Vad vore livet utan vänner?

Är så otroligt tacksam för allt stöd vi fått av våra fina vänner och bekanta som funnits och finns här för oss i våran situation nu. Det måste vara jättesvårt att vara det stödet man vill vara. Svårt att veta vad man ska säga. Hur man ska fråga.
Om man ska fråga.

Men vet ni vad. När man är i en sån här otroligt overkligt och bisarr situation så spelar det ingen roll hur och vad man säger eller hur man stöttar. Man kan finnas och ställa upp på så många olika sätt. Inget är ju rätt eller fel. Vi är som sagt bara så otroligt glada och tacksamma över allt stöd vi fått än så länge genom detta.

Nu ska jag mysa lite med världens goaste Malis!




Kommentarer
Postat av: Piccolacasa

Du är verkligen unik, att tänka på att det är svårt för dom runt er-jag känner nog ingen annan som skulle reflektera över det! Du gjorde det från början. Det säger så en del om hur fin person du är Ida! Varm kram!

2012-02-04 @ 19:06:59
URL: http://www.piccolacasa.wordpress.com
Postat av: anna

Tack snälla ni för en underbar helg tillsammans, ville inte att den skulle ta slut och ville inte åka hem ! Men vi ses snart igen. Hoppas ni får en skön kväll tillsammans i soffan och bara mysa. Kramar från oss

2012-02-05 @ 20:06:08
Postat av: Fitri

Så himla söt hon är lilla Amalia.. Lika vacker som mamman! Hoppas ni haft en urmysig helg tillsammans ;) Stor kram på er..

2012-02-05 @ 21:24:15
URL: http://ylmetott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0