Små steg i rätt rikting



Små skor till lill*n inhandlades i veckan. Vi är lite försiktiga med att handla för mycket så innan bebisen har kommit. Vi tänker så att eftersom vi inte tagit reda på om det är en flicka eller pojke så kan vi handla mer när väl den lill* har kommit till världen=)

Men med lite små steg i taget så fylls den efterlängade familjemedlemmens kryp in med både kläder, skor och prylar. Det är ju trots allt bara snart 11 veckor kvar till bf!


Idag är det ledig lördag för min del! Tyvärr har vi lite sjukstuga här hemma då vår älskade Puzzel är dålig. Efter att ha haft diarre' i 3 dagar så kom det även blod igår och han blev jättehängig. Så mitt i efterrätten, som vi intog med vårafina vänner Caroline och Calle här hemma, så tyckte vi att att vår oro tog över och valde att åka in till djursjukhuset i Helsingborg.  Där konstaterade dem att han hade någon slags inflammation i tarmfloran. Så med medicin och specialdiet fick vi åka hem igen. Han är hängig idag med tyvärr och bajsar fortfarande blod, men han har fått medicin och han har ätit en portion med kokt ris och kokt kycklingfile'=) Hoppas lilla plutten snabbt blir pigg. Jobbigt när djur är sjuka då dem inte kan säga hur de egentligen mår..

Nu ska jag och sambon eftermiddagsmysa i soffan, härligt med helg!


Kommentarer
Postat av: Piccolacasa

Ja fy det är det värsta som finns när djuren är dåliga :( Krya på sig!

2011-10-24 @ 18:33:02
URL: http://www.piccolacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0