CAKEPOPS

Cakepops

1 sockerkaka (ca 500 g)
150 g färskost, av philadelphiatyp
300 choklad i valfri smak och färg
Träpinnar

Smula sönder sockerkakan (som ska vara rumstempererad, alltså helt avsvalnad efter ugnen).
Blanda med färskosten och rulla bollar. Låt så i kylen ca 30 minuter.
Smält chocklad så pass att du kan rulla toppen av träpinnarna. Tryck ner pinnarna i kakbollarna och låt stå ett par minuter till i kylen. Det gör man för att pinnen ska sitta fast bättre.
Rulla sedan bollarna i smält choklad och stick ner i en bit frigolit eller oasis. Garnera med strössel. Låt stelna i kylen.




Jag tänkte nog ta mjukpepparkaka
istället för vanlig sockerkaka. Så det blir lite julig smak på det hela=)



Kommentarer
Postat av: Mattias

var det så de skulle se ut....

2011-12-13 @ 18:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0