Vad vore livet utan vänner!

I fredags var det dax för julsenap och julsnapps! En härlig tradition med familjen Holgersson=) Julmusiken stömmade ut ur spelaren och alla hade något att pyssla med (jag försökte hjälpa Martin med att göra en senap, men ibland är det svårt det där med skillnaden mellan dl och msk, haha). Sen bjöds det på supergod mat med en speciellt god sås till, julmustsås!

Sen senare på kvällen fick vi lite finbesök av mina och Martins fina vänner Anna och Alex! Så kul att få se dem och ha dem här hos oss.
I går hade vi pratat om att åka till Köpenhamn till Tivoli. Men dels så kände inte Alex sig så pigg och plus att vi inte riktigt visste hur mycket folk det skulle vara i stan pga klimatmötet som är imorn. Så vi struntade i det och åkte hela vägen till Bialitt istället, haha=) Där åt vi god kräftsoppa och riktigt smurriga våfflor. Gottit!

Sen igår hade vi en riktig myskväll , med 3 rätters middag, vin och öl, massa prat och skratt! Man njuter verkligen av att ha såna fina vänner. Det fyller hjärtat med massor av KÄRLEK!














Idag äter vi frukost länge länge, myser fullt ut!



Njut livet med fina vänner!



Kommentarer
Postat av: Alexandra

Åhhhh va avis ja blir..!! Ni förtjänar massa massa kärlek....gör bara att ja saknar er ännu mer! Vi måste verkligen boka in en dejt i jul :) pussss Å KRAM***

2009-12-06 @ 18:13:12
Postat av: Anna

Ni ser ut och ha haft en kanonhelg tillsammans och jag har ju även hört att ni hade det :)



Kram kram

2009-12-07 @ 21:52:39
URL: http://anderssonlindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0