Ta vara på dagen idag...

...idag kanske det bara en sån vanlig tisdag. En sån där som alla andra. Men när man läser denna unga tjejs blogg så förstår man hur viktig en minut kan vara i ens liv...Hon har inte många timmar kvar att leva nu...man blir så berörd när man läser det.

http://colourfulmiracles.blogg.se/




Kommentarer
Postat av: Ia

Men snälla nån den där bloggen är ju så fejk som den kan bli. Inte skulle en döende tjej orka sitta och blogga när hon ligger på IVA och hur i hela världen kan hon veta vilken tid hon ska dö? Aktiv dödshjälp är inte tillåtet i sverige. Hon kan ta sitt liv visst men det tror jag är väldigt svårt när man är så övervakad som hon och så sjuk som hon säger sig vara. Man ska inte tro på allt på nätet...det finns idioter som hittar på sjuka saker för att få uppmärksamhet.

2007-10-09 @ 19:06:44
Postat av: Ida

Oki oki. Jag blev bara rörd av det. Tänkte väl klart dina tankar oxå...men jag orka inte lägga ner energi på det....godtrogen som man är. Det ända den lilla flickan fick av mig var en tanke...inte ett skit uppmarksamhet. Man behöver väl inte vara en idot bara för att man vill ha uppmärksamhet. Om detta nu var ett sånt fall så fortsätter att tycka synd om henne. Hon har ju uppenbarligen problem..

2007-10-09 @ 20:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0