En liten bild

Idag har jag jobbat på dagis. Det blev en sån mys-innedag idag. Det har regnat och varit grått hela dagen så det kändes perfekt att bara sitta inne och göra pärlhalsband och måla.

Nu ska jag se till att städa inför helgen. Det kommer ju tre underbara prinsessor hit. Och då vill jag ju att det ska vara rent och snyggt. (som det alltid är..)



image308
Luggen och jag!

Kommentarer
Postat av: alexandra

woo snygging ;)

2007-10-17 @ 17:41:22
URL: http://alleballekung.blogg.se
Postat av: CaKeNoRu

Tack för kramen..Rufus blev sjuk strax efter sin 1 årsdag. Hade en sjukdom som heter hemolytisk anemi. En sjukdom som vi visste aldrig skulle försvinna. Men de hade vi mer eller mindre fått bukt på med hjälp av mediciner. Och av dessa mediciner så fick han extremt lågt immunförsvar, vilket gjorde att han fick så hemska vårtor kring munnen i munnen m.m. men han var super pigg och åt som han skulle med han fick så ont till slut och darrade i underkäken och så. Jag led av att se de. Och det fanns bara en utväg, att få somna in. För om vi ville ha bort vårtorna så var de bara att ta bort medicinen och om vi skulle gjort de skulle han blivit sjuk i sin anemi. Så vi hade inget val. :( Känns skit jobbigt men man kommer väl över de så småningom.

Luggen blev riktigt snygg! :) Det passade du verkligen i!

2007-10-18 @ 08:28:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0