Bästa helgen

Helgen har vart helt underbar. Vi har haft en massa skoj och skrattat mycket. Känns så skönt att ha fått en hel helg med mina guldklimpar. Dem gör mig till en bättre människa.

På fredagen när dem kom så blev det sängen rätt så fort .Vi va alla en smula trötta. Sedan gick vi upp i tid på lördagen. Men det är inte klokt va tiden kan försvinna iväg när fyra tjejer ska fixa i ordning sig. Vi kom iväg till Helsingborg vid halv tolv. Sedan tog vi båten över till Helsingör. Där inne gick vi och trosade i butiker och satt vi på ett underbart fik i säkert en och en halv timma.

image314



     
På båten drack vi öl och åt ölkrov:)

     

När vi väl va hemma sedan så fixade vi oss igen :) och lagade god mat. Sedan hade vi en riktigt rolig kväll med lekar och mycket skratt.

     

Idag har vi haft en mys söndag. Lugn och skönt. Åkte ut till Järavallen och grillade lite korv. Först tänkte vi vara på stranden, men där hittade vi en död säl (patricia tyckte det såg ut som en gris) som inte doftade blommor så vi åkte vidare.

     


Så summan av kardemumman så är den här helgen den bästa någonsin. Tror till och med Jennie tyckte det va OK trots ett antal misslyckanden med hennes bryn...Hon är jättefin i håret iaf! haha

Nu har tjejerna precis åkt. Hoppas dem hittar hem, det började ju inte så bra iaf! hehe. Dem ringde bara efter några minuter, " Skulle man svänga höger eller vänster framme i korsningen" Vänster. Dem har under helgen hunnit åkt där kanske 4 ggr. "jaha, ja då åkte vi fel..vi tyckte det kändes fel.."
Dem är för gulliga.

Nu blir det lugnt resten av kvällen. Stackars Martin är helt slut:) Så jag ska ta hand om honom!

Kommentarer
Postat av: alexandra

shit va hg är lik ola på den bilden till vänster! hahaha

2007-10-21 @ 22:51:55
URL: http://alleballekung.blogg.se
Postat av: Anna å Thea

Ni ser ut att ha haft en fantastiskt mysig helg. Visst är det härligt med vänner.
Vi hörs kram Anna å sjuklingen Thea

2007-10-22 @ 12:48:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0